Takuuehdot

 

Tuotteilla on yhden (1) vuoden takuu.
Apuväline Tukena Oy takaa, että tuotteessa ei ole valmistus- tai materiaalivirheitä. Apuväline Tukenan takuuvastuu rajoittuu valmistajan myöntämään takuuseen. Takuuaika alkaa siitä päivästä kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Apuväline Tukena ei vastaa missään muodossa tuotteen käytöstä, virheestä, valmistusviasta tai toimituksen viivästymisestä aiheutuneesta henkilö- tai esinevahingosta, muuten kuin tuotteeseen itseensä kohdistuneesta vahingosta. Tukenan korvausvelvollisuus aiheutuneista kuluista on enintään tuotteesta maksetun hinnan suuruinen.
Takuu ei koske:
– Renkaita
– Istuin- ja selkäosaa
– Lisävarusteita
– Jonkun muun kuin Apuväline Tukena Oy:n, apuvälinekeskuksen edustajan tai valtuutetun huoltajan huoltamaa pyörätuolia
– Apuvälinettä, jota ei ole käytetty tai käsitelty vastuullisesti ja sen normaalia, oman käyttötarkoituksen mukaista käyttöä vastaavasti
 

Huolto- tai korjausilmoitus tulee saattaa Apuväline Tukena Oy:n tai sen valtuuttaman jälleenmyyjän tietoon 35 päivän sisällä vian ilmenemisestä, jotta tuotteen korvaus velvollisuus asiakkaalle säilyy. Takuu ei kata lähettämisestä koituvia toimituskuluja, eikä vara-apuvälinettä siksi aikaa, kun ostajan apuvälinettä korjataan. Vikailmoitusta tehdessä ostajan tulee kertoa apuvälineen malli- ja sarjanumero, ostopäivämäärä ja kuvaus viasta.

EtusivuPyörätuolitTakuuehdotSuihkutuolitRollaattoritWC-korotuksetYhteystiedot ja palauteKeventävä mietelause